Sfeervolle avondrit met historische trams en bus

Sfeervolle avondrit met historische trams en bus


Evenementgegevens


Voor iedereen die Den Haag in avondsfeer wil beleven organiseert het Haags Openbaar Vervoer Museum (HOVM) op zaterdagavond 25 november een rit met twee historische trams en een historische bus door de stad.

Deze sfeervolle avondrit vertrekt om 19.30 uur bij het HOVM aan de Parallelweg, bereikbaar met de tramlijnen 9, 11 en 12, halte Wouwermanstraat. Het museum is geopend vanaf 18.30 uur.

De rit wordt gemaakt met een befaamde Blauwe Tram, PCC-tram 1022 en een HTM-bus 319 en duurt circa anderhalf uur. Tijdens de rit zijn er twee fotostops. Er is dan ook de mogelijkheid om over te stappen op een ander voertuig, zodat passagiers elk type tram of bus voor een deel van de rondrit kunnen beleven. De rit eindigt om circa 21.00 uur bij het museum.

Het tarief voor de avondrit is 9,90 euro per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar krijgen 50% korting en reizen voor 4,95 per persoon mee. Reserveren kan via DEZE LINK. Dit is niet verplicht, maar wordt wel aangeraden om een plaats te garanderen.

Betaling van gereserveerde kaartjes kan in het Haags Openbaar Vervoer Museum voor vertrek van de rit, alleen met PIN en creditkaart. Contant geld wordt helaas niet geaccepteerd. Overgebleven kaarten kunnen op 25 november zolang de voorraad strekt ook zonder reservering in het museum worden gekocht.


Comments are closed.

Agenda

  • De agenda is momenteel leeg.

Wilt u meer weten over ons initiatief voor het Zuid-Hollands Autobus Museum (ZHAM)?

Kijk dan op www.autobusmuseum.nl

Helpt u mee om het Autobusmuseum te bouwen? Koop nu uw bouwsteen om ons project te steunen!

Ga voor de aankoop van een steen naar www.busmuseumbouwen.nl