Het Haags Bus Museum werkt samen met de Stichting Haags Tram Museum samen in het Haags Openbaar Vervoer Museum. Het museum aan de Parallelweg betreft een oude tramremise waar helaas maar beperkt ruimte is, daardoor staan er maximaal 6 bussen gestald in het museum, de rest van de bussen staan opgeslagen in diverse depots.

Openingstijden
Elke zondag in de periode april t/m oktober van 13.00 tot 17.00.


Toegang
De toegang tot het museum is gratis.


Roken

Roken is in het museum en in de voertuigen ten strengste verboden. Op het museum terrein mag u wel roken.


Honden

Honden zijn niet toegestaan op het museumterrein, in het museum en in de voertuigen.


Adres

We zijn gevestigd vlakbij het centrum van Den Haag.

Parallelweg 224 (nummer zult u niet vinden)
2525NL  Den Haag

Klik hier voor een kaartje van de locatie, als u op routebeschrijving klikt en uw adres invoert krijgt u een route op maat van Google.


Parkeren

U kunt het beste parkeren op de Fruitweg. Hier bevindt zich een groot terrein waar u makkelijk uw auto kan parkeren. Dit is op ongeveer 2 minuten lopen van het museum. Klik hier voor een kaartje met daarop het parkeerterrein en het museum aangegeven.
Op sommige tijdstippen is het betaald parkeren in de directe omgeving van het museum.
 

Openbaar Vervoer
Vanaf Centraal Station

U kunt tram 9 nemen richting "Vrederust". Deze stopt op perron H. U stapt uit bij de halte Wouwermanstraat. Deze is tegenover het museum.

Vanaf Hollands Spoor
U kunt tram 9 nemen richting "Vrederust". Deze stopt op perron D. U stapt uit bij de halte Wouwermanstraat. Deze is tegenover het museum.
U kunt tram 11 nemen richting "Scheveningen Haven". Deze stopt op perron C. U stapt uit bij de halte Wouwermanstraat. Deze is tegenover het museum.
U kunt tram 12 nemen richting "Duindorp". Deze stopt op perron C. U stapt uit bij de halte Wouwermanstraat. Deze is tegenover het museum.