Verhuur

Verhuur

Erfgoed met een verbindend karakter

Ons historische wagenpark bestaat inmiddels uit zo’n 25 bussen, stuk voor stuk vertegenwoordiger zij het mobiel erfgoed waar we uiteraard ontzettend trots op zijn. De bussen hebben allemaal een verleden in de regio Haaglanden.

U kunt zo’n stukje erfgoed huren voor diverse doeleinden, het in stijl vervoeren van uw dag gasten tijdens uw bruiloft, uw 65e verjaardag vieren met familie in een stadsbus uit uw jeugd terwijl u door uw oude wijk heen wordt gereden of misschien wel omdat u vroeger op een dergelijke bus gereden heeft! Er zijn genoeg redenen om een historische bus te huren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Waar zijn onze bussen voor te huur? Hieronder geven wij wat voorbeelden.

Bruiloften en partijenEvenementenFilmopnamenJubileaPromotieRouwvervoerTourtochtenOverig
Een bruiloft is misschien wel de mooiste of in ieder geval één van de mooiste dagen uit uw leven. U heeft die dag geen zin in gedoe met parkeren, auto’s die de weg kwijt raken etc. Huur een museumbus voor uw dag gasten, zij parkeren in de ochtend alvast bij de feest locatie. De bus haalt ze daar op en rijdt ze de hele dag rond, in de avond bent u allen tegelijk op de feest locatie en na het feest kan iedereen met de auto naar huis.
Gaat u trouwen op een locatie met weinig parkeerplek? Ook dan is een museumbus de oplossing!

Uiteraard kunt u in overleg de bus laten voorzien van versieringen en bloemstukken.
Onze bussen zijn op veel verschillende manieren in te zetten bij evenementen. Sinds enkele jaren organiseren wij een groot deel van het vervoer voor de Museumnacht in Den Haag. Maar ook tijdens oldtimerdagen of andere evenementen. Naast het rijden kunnen we ook statisch deelnemen en eventueel brengen wij onze verkoop en informatiekraam mee.

Links bus Citosa-4282 tijdens de museumnacht Den Haag en rechts bus 327 tijdens Stoom op Scheveningen
Jaarlijks worden vele series en films opgenomen in Nederland, in sommige gevallen speelt het verhaal zich af in een bepaalde periode waarbij men op zoek is naar voertuigen uit die tijd. Ook hiervoor zijn onze bussen te huur, graag kijken we samen met u naar de mogelijkheden om de bus zo aan te kleden dat deze in goed in uw verhaal past.

Bus HTM-319 tijdens opnamen voor ‘Dit zijn wij’ van de NPO in Amsterdam
Onze bussen zijn ook inzetbaar voor jubilea, een buschauffeur die al jaren in het vak zit of een gouden huwelijk waarbij u met uw familie langs uw herinneringen wordt gereden.

Bus NZH-4842 tijdens het 40 jarig jubileum van een chauffeur voorzien van vlaggen
Een museumbus voor promotie doeleinden? Een oude bus trekt namelijk aandacht!
‘Wat een mooie oude bus!’ ‘Hé in zo’n bus ging ik vroeger naar schoolzwemmen!’ Er zijn mogelijkheden om de bus ook een dusdanig uiterlijk te geven zodat de koppeling met uw bedrijf, evenement of iets anders goed naar voren komt.


Bus HTM-327 voorzien van raamstickers voor het project en-toen-nu.
Wilt u met gezamenlijk met een gezelschap de laatste eer bewijzen wilt u geen losse auto’s gebruiken dan kunt u hiervoor een museumbus huren. We kunnen de bus op verzoek voorzien van rouwvlaggen en indien mogelijk een rouwband op het front. Logischerwijs worden we vaak ingezet bij het afscheid van een oud-buschauffeur.

Bus HTM-319 getooid met 2 rouwvlaggen en een rouwband op het front.
Vele verenigingen en met name auto clubs zetten jaarlijks leuke puzzel en tourtochten uit! Soms wil je iets anders aanbieden of wil je niet met een hele stoet auto’s het centrum. Denk in dat geval eens aan een museumbus? Verzamel op een plek waar de auto’s geparkeerd kunnen worden en stap vervolgens met z’n allen in een museumbus voor een mooie rondrit. Eventueel kan dat zelfs worden gecombineerd met een bezoek aan een café of restaurant in het centrum.

Bus HTM-327 samen met een Volvo 340 tijdens een tourtocht met de Volvo 300 Club
We hebben een poging gedaan wat leuke voorbeelden hier te beschrijven, maar mogelijk heeft u een ander idee, bijna alles is in overleg mogelijk. Vul het aanvraagformulier in met uw plannen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Enthousiast geworden? Vraag vrijblijvend een offerte aan!
Nog vragen? verhuur@haagsbusmuseum.nl

Agenda

  • De agenda is momenteel leeg.

Wilt u meer weten over ons initiatief voor het Zuid-Hollands Autobus Museum (ZHAM)?

Kijk dan op www.autobusmuseum.nl

Helpt u mee om het Autobusmuseum te bouwen? Koop nu uw bouwsteen om ons project te steunen!

Ga voor de aankoop van een steen naar www.busmuseumbouwen.nl