HTM BW405

HTM BW405

In 1999 kwam de servicewagen in dienst bij HTM Wagenparkservice. Deze alleskunner is een rijdende werkplaats waarmee gestrande voertuigen gerepareerd kunnen worden of als het echt niet meer kan de defecte bus terug naar de garage gesleept kan worden.

De wagen is goed uitgerust voor deze taak met diverse zwaailampen, werklichten, 12/24V starthulp, perslucht voor gereedschap en een voorraad koelvloeistof en dieselolie. Achterin de vrachtwagen is een opslag voor reserve wielen, een werkbank, lades voor klein materiaal en een stellingkast voor onderdelen.

De service wagen is op 15 september 2015 overgedragen aan het Haags Bus Museum met een kilometerstand van 102.732, hiermee is er mooie en nuttige aanvulling op de collectie bedrijfsvoertuigen. We zullen de wagen inzetbaar houden voor ondersteuning bij onze vloot museumbussen.

VervoerderHTM
Wagen nummerBW405
MerkMercedes-Benz
Carrosserie
Bouwjaar1999
KentekenBH-LX-20
Eigendom HBM2015
Restauratien.v.t.
Vorige eigenaar1999 – 2015 HTM
StatusRijvaardig

Nieuwsberichten

BW405 helpt HTM in de winter

In de winter van 2020/2021 stond onze BW405 gereed bij HTM voor ondersteuning bij winters weer. Op zondag 7 februari 2021 werd inzet door HTM noodzakelijk geacht en gingen 2 van onze vrijwilligers op pad om te helpen. De ondersteuning bestaat normaal uit het sneeuwvrij houden van de garage Radarstraat maar deze zondag werd hulp …

Lees meer Lees meer

BW405 komt HBM vloot ondersteunen!

Op 14 september 2015 werd rond het middaguur de BW405 servicewagen van HTM overgedragen aan het Haags Bus Museum. Deze Mercedes Atego met volledige werkplaats inrichting zal onze vloot museumbussen bij pech onderweg gaan ondersteunen.

Agenda

  • De agenda is momenteel leeg.

Wilt u meer weten over ons initiatief voor het Zuid-Hollands Autobus Museum (ZHAM)?

Kijk dan op www.autobusmuseum.nl

Helpt u mee om het Autobusmuseum te bouwen? Koop nu uw bouwsteen om ons project te steunen!

Ga voor de aankoop van een steen naar www.busmuseumbouwen.nl